Bedrijfswagens

Laat uw bedrijf beter opvallen! Doormiddel van een mooie belettering heeft u altijd een opvallend visitekaartje bij de hand. Van ontwerp tot realisatie kunnen wij alles regelen en denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Keuken wrappen

Een razend populaire trend van de laatste paar jaren. Het wrappen van uw keuken is niet alleen goed voor het uiterlijk, maar het is ook nog eens zeer duurzaam en een stuk voordeliger dan het vervangen van uw keuken. Met keuze uit meer dan 400 kleuren zit er altijd wel een kleur tussen voor uw deurtjes, maar ook uw aanrechtblad!

Denk naast uw keuken bijvoorbeeld ook aan vensterbanken, kasten, badkamermeubels enzovoort.


Wrapping

Het wrappen van objecten is een zeer geschikte manier om onderdelen compleet van kleur/uiterlijk te vervangen zonder de bestaande bodem aan te passen. Als u er klaar mee bent is de folie gemakkelijk te verwijderen en is de originele ondergrond weer als voorheen.

Bij het wrappen kunt u denken aan het dakje van uw auto, spiegelkappen, motor, spoiler, motorkap en noem maar op.

Belettering

Onze voornaamste werkzaamheid is het maken van geplotte en geprinte stickers, van rally stickers tot muurstickers. Alles is mogelijk

Ook hierbij denken wij graag met u mee voor een passend ontwerp voor de beste resultaten. 


Ontwerpen

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van belettering en logo’s voor uw voertuig. Dit kan van klein en simpel naar groot of gedetailleerd. In overleg is er veel mogelijk!

Raamfolie

Door de matte textuur van het zandstraalfolie is het onmogelijk om er doorheen te kijken, terwijl het licht wel wordt doorgelaten. Het geeft je badkamer meer privacy en je kantoor of woonkamer een chiquer uiterlijk.

Gevelreclame

Gevelreclame is een breed begrip, dit kan gaan vanaf een simpel logo op het raam tot hele vormgeving op uw winkel. Zo kunt u stickers op een lichtbak plaatsen om hem ook ’s nachts zichtbaar te maken of juist reflecterend zodat je echt een tweede keer gaat kijken.

Objecten zoals (rol)deuren of vlakke gevels zijn ook compleet van kleur te veranderen, dit kan met de vele kleurenfolies of een compleet op maat gemaakte print.

Chrome-delete

Om het uiterlijk van uw auto wat chiquer te maken is een van de eerste opties een chrome delete, uiteraard hoeft dit niet altijd hoogglans zwart te zijn, dit kan in elke kleur en zelfs tintfolie voor een semi chrome/zwarte look!

Naast de raamlijsten zijn dakrails, logo’s en een grill ook geen probleem.