Bedrijfswagens

Wij kunnen belettering aanbrengen op uw auto of bus. Alles wordt op maat gemaakt voor het beste resultaat! Nagenoeg alles is mogelijk van hoogwaardig gesneden letters tot full-colour afbeeldingen.

Raamfolie

Door de matte textuur van het zandstraalfolie is het onmogelijk om er doorheen te kijken, terwijl het licht wel wordt doorgelaten. Het geeft je badkamer meer privacy en je kantoor of woonkamer een chiquer uiterlijk.

Wrapping

Wij kunnen uw auto, fiets of motor voorzien van nieuwe accenten. Denk aan striping, wrappen van dak of grill, chrome deleten en nog meer! Neem contact met ons op voor verdere details.

Belettering

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het uitsnijden en aanbrengen van op maat gemaakte stickers. Denk aan autostickers, gevelreclame, muur- en raamstickers. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontwerpen

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van belettering en logo’s voor uw voertuig. Dit kan van klein en simpel naar groot of gedetailleerd. In overleg is er veel mogelijk!

Rubber coating

Doormiddel van Plastidip, Sprayplast en andere coatings kunnen wij uw velgen, emblemen en nog vele andere objecten voorzien van een nieuwe kleur. De spray is geschikt voor een strakke, sportieve uitstraling. Het voordeel van deze spray is dat hij gewoon weer te verwijderen is en zo de originele kleur weer tevoorschijn komt.